Tanktop.dk

Din kurv
0 pakker tanktops
Total: DKK 0,00 DKK
Visa American Express Discover Mastercard JCB

Billige tanktops til rigtige mænd

Er du godt klar over at en tanktop, fremhæver dine overarme, giver bredere skuldre og hjælper dig ubevidst med at holde dig rank i ryggen, så den lille mave forsvinder?

Nej, det havde du nok ikke tænkt over, men det har vi!

Og det vil da være dumt ikke at fremhæve sine fortrin, det ved kvinderne jo alt om.

Tanktops skal være en basal del af din garderobe, hvis du tænker den mindste smule over hvordan du ser ud til hverdag. Det er ikke kun forbeholdt kæresten at gå op i sit udseende, det er også nødvendigt for den moderne mand i Danmark.

Vores tanktops er lavet i lækker blød bomuld, som med dens 1x1 rib giver dig en følelse af perfekt pasform og åndbarhed, netop fordi det er sådan bomuld fungerer. Bomuld er moder til næsten alle tekstiler, og det kan ikke undre nogen, at det har været brugt til tekstilfremstilling gennem de sidste 7000 år. Især ikke når man tænker på hvor slidstærkt, sugende og åndbart det er.

Vi sælger billige tanktops hos tanktop.dk, men vi er på intet tidspunkt gået på kompromis med kvaliteten under vores forhandlinger med leverandørerne. Og fordi vi har købt stort ind, kan vi skrue prisen endnu længere ned. Vi ved, at bare fordi prisen er billig behøver kvaliteten ikke at følge med ned!

Det ligger os meget på sinde, at leverer et godt produkt til dig, for vi vil så gerne se dig igen og igen. Derfor skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os, med enhver form for ris og ros, eller bare et lille klap på skulderen.

Hvis du ikke allerede kender til vort enkle prissystem så får du den lige her:

  • 1 stk for 87,-
  • Ved køb af 3 stk koster de 72,33,- pr. stk
  • Ved køb af 6 stk eller mere, koster de nu 66,16,- pr. stk

Du har fri mulighed for at kombinere farver og størrelser som du har lyst!

Og så kunne du jo passende have en tanktop til enhver lejlighed, samt glæde din vaskemaskine med lidt færre vaske, hvis du køber lidt flere.

Written by Simon Jakobsen — March 05, 2015

En tanktop vil kunne løse mange problemer i din hverdag

Du kender det godt. Du har et møde med en kunde, og det er varmt. Frygten for at danne ucharmerende svedpletter på den pæne skjorte, er til at spore i dit sind. Pletter der kan få selv den mest seriøse til at fremstå ulækker, og give andre svært ved at være tæt på dig.

Tanktop.dk kan hjælpe! Vi sælger gode kvalitets tanktops i lækker blød bomuld, som kan opsuge sved, så du kan koncentrerer dig, om dét dit møde handler om.

Du kender det godt. Du skal ned at træne og din T-shirt har længe generet dig, når du arbejder med maskinerne. Den strammer ubehageligt når du strækker armene tilbage i maskinen. Du får ikke det fulde ud af træningen, fordi du ikke kan bruge armene ordentligt og korrekt. Pasformen og den hvide farve på din T-shirt gør desværre heller ikke noget godt for din figur.

Det er det smarte ved at have en tanktop på under træning. Med en tanktop fra tanktop.dk, vil du få fuld bevægelsesfrihed og vil kunne træne fuldt og korrekt, så du får det bedste ud af din træning.

Men jeg må hellere fortælle lidt om bomuld og dens oversete egenskaber.

Bomuld kommer fra blomsten på bomuldsplanten Gossypium Hirsutum, som er den mest benyttede plante i bomuldsfamilien. Bomuld består af fibre og der er beviseligt fremstillet tekstil de sidste 7000 år, og stort set alle tekstiltyper vi kender i dag, laves af bomuld, men med hver sin fremstillings metode. De innovative mexicanere var de første i Amerikas historie til at dyrke bomuld for at fremstille tøj. De havde fundet ud af at bomuld var et solidt, slidstærkt og brugbart produkt at lave tøj af. Det kan både holde dig varm om vinteren og tempereret om sommeren.

Derfor er vores tanktops fremstillet i 100 % bomuld i en 1x1 rib, en rib giver dig den perfekte pasform som sikrer dig at den sidder perfekt på dig hele tiden.

Vi har købt stort ind og derfor er vi i stand til at give dig en endnu bedre pris end andre steder.

Men hvad er vores priser så?

1 stk for 87,-
3 stk for 72,33,- pr. stk
6 stk for 66,16,- pr. stk

Så bestemmer du selv hvor godt et køb du vil gøre!

Ps. Husk, at hos os kan du også kombinere frit hvilke størrelser og farver du ønsker.

Written by Thomas Ørts — March 05, 2015

Derfor skal du have en tanktop under skjorten og lidt om bomuldens historie

I enhver mands liv vil du opleve situationer, hvor en skjorte er nødvendig. Det kan være et bryllup, måske dit eget, fest, moster Olgas 90 års fødselsdag, jobsamtaler, begravelser og ikke mindst på jobbet.

Har du et job, hvor det forventes af dig at du bærer skjorte, så vil du med fordel kunne alliere dig med os, så dit lager af tanktops altid var til din tilfredshed. Når du hver dag går i skjorte, vil det være rarest at kunne skifte din tanktop ud hver dag når du også tager en ny skjorte på.

At bære en skjorte kan sagtens gøres til en rar oplevelse, hvis du sørger for at have en lækker tanktop inden under. Den kan få dig til at slappe af, fordi du ikke føler dig så stiv i pudset. Desuden vil den holde på sveden, hvis det er varmt og forhindre at du gør din skjorte våd, hvor fra de ucharmerende svedpletter under armene og på ryg og mave normalt kommer. Og når det er koldt, vil den også hjælpe dig med at holde varmen, fordi du har et lag af blød bomuld tæt på kroppen.

Vores tanktops er fremstillet i lækker blød bomuld, der er syet i 1x1 rib, hvilket giver dig en virkelig rar og blød tanktop. Der er ikke noget at sige til at bomuld er blevet brugt til tekstilfremstilling, de sidste 6000-7000 år; det er et naturmateriale, som både holder pasformen og farven, men som stadig sørger for at du holder dig varm og ventileret, så din overkrop holder en stabil temperatur.

Hos Tanktop.dk forhandler vi billige tanktop af lækker og god kvalitet. Vi går højt op i at pasform er korrekt og at farverne er holdbare. Det eneste der er billigt hos os, er vores priser!

Jo flere du køber, jo mere sparer du og derfor tilbyder vi en pris på helt ned til 66,16,- pr stk hvis du bestiller 6 eller mere. Det kan næsten ikke gøres billigere!

Føler du kun behov for 3 stk, koster de 72,33,- pr stk og ved køb af 1 koster den 87,-.

Husk at du hos tanktop.dk altid har mulighed for at kombinere dine tanktops i de farver og størrelser som du har lyst til.


 

Written by Thomas Ørts — March 05, 2015

Tanktops til arbejdsbrug

Er du tømrer, mekaniker eller noget helt tredje?
Går du tit i haven eller garagen for at arbejde?

Så er en tanktop under dit arbejdstøj, en uundværlig bestanddel for dig.

Written by Thomas Ørts — March 05, 2015

Trænings tanktop får dig til at fremstå seriøs

Træning er, i dag, en vigtigt del for det meste af Danmark. Det hjælper os med at mildne stress, opbygge velvære, selvtillid, tonede muskler og en sund krop.

En god og funktionel tanktop til træningen, er derfor ikke til at komme udenom, når du vil sikre dig det bedste udbytte af dine anstrengelser.

Written by Thomas Ørts — March 05, 2015

Vi sender med Post Danmark Vi sætter pris på glade kunder Hvorfor handle hos os?

LIKE OS PÅ FACEBOOK