Tanktop.dk

Din kurv
0 pakker tanktops
Total: DKK 0,00 DKK
Visa American Express Discover Mastercard JCB

Tanktop – top 3 formål

1)      Tanktop under skjorte

Mod kulde

At have en tanktop på under sin skjorte er både behageligt og praktisk. Dels synes nogen at det kan være lidt koldt kun at have en skjorte på, og her kan en tanktop, hjælpe med at holde kroppen varm.

Mod sved

Omvendt ville nogen sige, at det største problem med skjorter er at, hvis man sveder i dem, så ses det let specielt under armene. Men faktisk kan en tanktop hjælpe mod synligt sved under armenene, idet kanten af tanktoppen kan absorbere noget af sveden.

Mod skjorter som kryber op

Et andet problem, som også er irriterende når man bærer en skjorte, er at har en tendes til krybe op af bukserne. Det giver træls* ring omkring maven, af ekstra skjorte, som ser knap så flatterende ud. Der har jeg selv god erfaring med at have en tanktop under skjorten. Tanktoppen giver en større friktion, og dermed kryber skjorten ikke helt så langt op som ellers. Om det virker for alle, skal jeg lade være usagt, men, det virker for mig.

*Til alle ikke-nordjyder – Træls = nordjysk slang for irriterende

 

2)      Tanktop til træning og sport

Tanktop til træning – det er du helt sikkert hørt om før, og med god grund. For mens du sveder løs, så giver en tanktop dig maksimal bevægelsesfrihed. Hvad enten det drejer sig om boldspil, fitness, løb eller cykling, så kan du snildt bruge en tanktop til formålet.

TIP: de fleste går efter en tanktop med et elastisk rib, som gør at, den sidder forholdsvis tæt til kroppen. En træningstanktop bør også være af en rimelig god kvalitet, da den slides og vaskes mere end en tanktop til hverdagsbrug.

 

3)      Tanktop som arbejdstøj

Arbejdstøj skal være slidstærkt og så skal du kunne tåle at se det blive beskidt, uden at bekymre dig om prisen på det. Derfor er en billig sort tanktop fx et godt valg til når der skal arbejdes i haven eller skrues på cyklen, motorcyklen eller bilen. Desuden burde de manglende ærmer, også give optimale betingelser for bevægelsesfrihed – men om det kan måles, skal vi lade være usagt ;) 

 

 

Vi vil også meget gerne høre, om du har nogle gode bud på, hvad en tank top er særligt egnet til - Skriv gerne dit bud i en kommentar herunder

 

Psst...det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at vi lever af at sælge simple og gode tanktops.

Skal du bruge en eller flere, så prøv at se hvad vi kan byde på her - SE VORES TANKTOPS HER

Skrevet af Simon Jakobsen — March 28, 2014

Vi sender med Post Danmark Vi sætter pris på glade kunder Hvorfor handle hos os?

LIKE OS PÅ FACEBOOK