Tanktop.dk

Din kurv
0 pakker tanktops
Total: DKK 0,00 DKK
Visa American Express Discover Mastercard JCB

Træning er, i dag, en vigtigt del for det meste af Danmark. Det hjælper os med at mildne stress, opbygge velvære, selvtillid, tonede muskler og en sund krop.

En god og funktionel tanktop til træningen, er derfor ikke til at komme udenom, når du vil sikre dig det bedste udbytte af dine anstrengelser.

Den sikrer dig fuld bevægelighed til at træne korrekt med alle maskiner, lige fra styrke til cardio, samtidig med at den sidder rart. Når du vælger tanktop er det vigtigt, at du vælger ud fra pasform og farve; den rigtige pasform giver dig komfort og fuld bevægelighed under træningen, og den rigtige farve sikre at du ser godt ud imens.

Vores tanktops er udvalgt til at kunne have mange forskellige formål, herunder træning som i dag er en vigtig del af vores hverdag. Vi anbefaler sort til trænings tanktops, da den ikke bliver gennemsigtig når træningen kræver dét ekstra af dig.

Vores tanktops er fremstillet i lækker bomuld i 1x1 rib, hvilket giver dig en følelse af at den følger din krop på behageligste vis. Bomuld er et naturprodukt og er blevet brugt til beklædning de sidste 3000 år til at holde os varme og ventilerede.

Vores tanktops kan fås helt ned til 66,16,- pr. stk ved køb af 6 stk, hvilket er meget billigt i forhold til den gode kvalitet, de er fremstillet i. Ved køb af 1 stk koster vores tanktops 87,- pr. stk og ved køb af 3 stk koster de 72,33,- pr. stk.

Og med vores kombinations muligheder, er der godt købmandskab i at købe 6 stk, idet du så har til enhver lejlighed, og du sparer miljøet og din vaskemaskine for at vaske hele tiden.

Kvalitet kan sagtens hænge sammen med en billig pris, det tror vi på hos Tanktop.dk

Skrevet af Thomas Ørts — March 05, 2015

Vi sender med Post Danmark Vi sætter pris på glade kunder Hvorfor handle hos os?

LIKE OS PÅ FACEBOOK