Tanktop.dk

Din kurv
0 pakker tanktops
Total: DKK 0,00 DKK
Visa American Express Discover Mastercard JCB

Er du tømrer, mekaniker eller noget helt tredje?
Går du tit i haven eller garagen for at arbejde?

Så er en tanktop under dit arbejdstøj, en uundværlig bestanddel for dig.

Ved at have en tanktop under dit arbejdstøj, vil du i vinterperioden kunne holde dig ekstra varm, når du tilbringer mange timer udenfor. Den vil holde fremmed snavs væk fra dig, og sveden vil den opsuge, så du ikke føler dig drivende våd. Om sommeren vil den holde dig ventileret uden at du får træk og kulde.

Hos tanktop.dk forhandler vi kvalitets tanktops til billige priser. Tanktops der er fremstillet i lækker bomuld i en 1x1 rib, der sikrer dig den bedste pasform.

Bomuld er blevet brugt til beklædning i mindst 6000 år, ene og alene af den grund, at det er et lækkert naturmateriale der lader kroppen ånde, samtidig med at det holder den form, det blev syet i. Derfor kan du roligt lade dig iklæde en tanktop under tøjet, når du skal udføre fysisk arbejde.

Vores tanktops er udvalgt til at kunne klare enhver lejlighed og situation du måtte komme i, i løbet af din arbejdsdag. Den holder dig ventileret mens den opsuger sved og holder fremmed snavs væk fra dig, så du hurtigt vil kunne skifte til en skjorte efter arbejde, hvis du f.eks. skal direkte til bryllup eller rund fødselsdag.

Ved køb af 1 tanktop koster den 87,- men ved køb af en 3 pack, har vi en styk pris på 72,33,- pr. stk. Men vil du gøre et godt og fornuftigt køb, har vi den bedste stykpris hvis du køber 6 tanktops eller derover til 66,16,- Det må da siges, at være billigt!

Og det er jo kun dejligt, ikke at skulle vaske hver dag, ikke!?

Desuden tilbyder vi at du kan kombinere dine tanktops i alle de kombinationer du har lyst til, så du kan dække ethvert behov i dit liv.


 

Skrevet af Thomas Ørts — March 05, 2015

Vi sender med Post Danmark Vi sætter pris på glade kunder Hvorfor handle hos os?

LIKE OS PÅ FACEBOOK