Tanktop.dk

Din kurv
0 pakker tanktops
Total: DKK 0,00 DKK
Visa American Express Discover Mastercard JCB

I enhver mands liv vil du opleve situationer, hvor en skjorte er nødvendig. Det kan være et bryllup, måske dit eget, fest, moster Olgas 90 års fødselsdag, jobsamtaler, begravelser og ikke mindst på jobbet.

Har du et job, hvor det forventes af dig at du bærer skjorte, så vil du med fordel kunne alliere dig med os, så dit lager af tanktops altid var til din tilfredshed. Når du hver dag går i skjorte, vil det være rarest at kunne skifte din tanktop ud hver dag når du også tager en ny skjorte på.

At bære en skjorte kan sagtens gøres til en rar oplevelse, hvis du sørger for at have en lækker tanktop inden under. Den kan få dig til at slappe af, fordi du ikke føler dig så stiv i pudset. Desuden vil den holde på sveden, hvis det er varmt og forhindre at du gør din skjorte våd, hvor fra de ucharmerende svedpletter under armene og på ryg og mave normalt kommer. Og når det er koldt, vil den også hjælpe dig med at holde varmen, fordi du har et lag af blød bomuld tæt på kroppen.

Vores tanktops er fremstillet i lækker blød bomuld, der er syet i 1x1 rib, hvilket giver dig en virkelig rar og blød tanktop. Der er ikke noget at sige til at bomuld er blevet brugt til tekstilfremstilling, de sidste 6000-7000 år; det er et naturmateriale, som både holder pasformen og farven, men som stadig sørger for at du holder dig varm og ventileret, så din overkrop holder en stabil temperatur.

Hos Tanktop.dk forhandler vi billige tanktop af lækker og god kvalitet. Vi går højt op i at pasform er korrekt og at farverne er holdbare. Det eneste der er billigt hos os, er vores priser!

Jo flere du køber, jo mere sparer du og derfor tilbyder vi en pris på helt ned til 66,16,- pr stk hvis du bestiller 6 eller mere. Det kan næsten ikke gøres billigere!

Føler du kun behov for 3 stk, koster de 72,33,- pr stk og ved køb af 1 koster den 87,-.

Husk at du hos tanktop.dk altid har mulighed for at kombinere dine tanktops i de farver og størrelser som du har lyst til.


 

Skrevet af Thomas Ørts — March 05, 2015

Vi sender med Post Danmark Vi sætter pris på glade kunder Hvorfor handle hos os?

LIKE OS PÅ FACEBOOK