Tanktop.dk

Din kurv
0 pakker tanktops
Total: DKK 0,00 DKK
Visa American Express Discover Mastercard JCB

Du kender det godt. Du har et møde med en kunde, og det er varmt. Frygten for at danne ucharmerende svedpletter på den pæne skjorte, er til at spore i dit sind. Pletter der kan få selv den mest seriøse til at fremstå ulækker, og give andre svært ved at være tæt på dig.

Tanktop.dk kan hjælpe! Vi sælger gode kvalitets tanktops i lækker blød bomuld, som kan opsuge sved, så du kan koncentrerer dig, om dét dit møde handler om.

Du kender det godt. Du skal ned at træne og din T-shirt har længe generet dig, når du arbejder med maskinerne. Den strammer ubehageligt når du strækker armene tilbage i maskinen. Du får ikke det fulde ud af træningen, fordi du ikke kan bruge armene ordentligt og korrekt. Pasformen og den hvide farve på din T-shirt gør desværre heller ikke noget godt for din figur.

Det er det smarte ved at have en tanktop på under træning. Med en tanktop fra tanktop.dk, vil du få fuld bevægelsesfrihed og vil kunne træne fuldt og korrekt, så du får det bedste ud af din træning.

Men jeg må hellere fortælle lidt om bomuld og dens oversete egenskaber.

Bomuld kommer fra blomsten på bomuldsplanten Gossypium Hirsutum, som er den mest benyttede plante i bomuldsfamilien. Bomuld består af fibre og der er beviseligt fremstillet tekstil de sidste 7000 år, og stort set alle tekstiltyper vi kender i dag, laves af bomuld, men med hver sin fremstillings metode. De innovative mexicanere var de første i Amerikas historie til at dyrke bomuld for at fremstille tøj. De havde fundet ud af at bomuld var et solidt, slidstærkt og brugbart produkt at lave tøj af. Det kan både holde dig varm om vinteren og tempereret om sommeren.

Derfor er vores tanktops fremstillet i 100 % bomuld i en 1x1 rib, en rib giver dig den perfekte pasform som sikrer dig at den sidder perfekt på dig hele tiden.

Vi har købt stort ind og derfor er vi i stand til at give dig en endnu bedre pris end andre steder.

Men hvad er vores priser så?

1 stk for 87,-
3 stk for 72,33,- pr. stk
6 stk for 66,16,- pr. stk

Så bestemmer du selv hvor godt et køb du vil gøre!

Ps. Husk, at hos os kan du også kombinere frit hvilke størrelser og farver du ønsker.

Skrevet af Thomas Ørts — March 05, 2015

Vi sender med Post Danmark Vi sætter pris på glade kunder Hvorfor handle hos os?

LIKE OS PÅ FACEBOOK