Tanktop.dk

Din kurv
0 pakker tanktops
Total: DKK 0,00 DKK
Visa American Express Discover Mastercard JCB

Er du godt klar over at en tanktop, fremhæver dine overarme, giver bredere skuldre og hjælper dig ubevidst med at holde dig rank i ryggen, så den lille mave forsvinder?

Nej, det havde du nok ikke tænkt over, men det har vi!

Og det vil da være dumt ikke at fremhæve sine fortrin, det ved kvinderne jo alt om.

Tanktops skal være en basal del af din garderobe, hvis du tænker den mindste smule over hvordan du ser ud til hverdag. Det er ikke kun forbeholdt kæresten at gå op i sit udseende, det er også nødvendigt for den moderne mand i Danmark.

Vores tanktops er lavet i lækker blød bomuld, som med dens 1x1 rib giver dig en følelse af perfekt pasform og åndbarhed, netop fordi det er sådan bomuld fungerer. Bomuld er moder til næsten alle tekstiler, og det kan ikke undre nogen, at det har været brugt til tekstilfremstilling gennem de sidste 7000 år. Især ikke når man tænker på hvor slidstærkt, sugende og åndbart det er.

Vi sælger billige tanktops hos tanktop.dk, men vi er på intet tidspunkt gået på kompromis med kvaliteten under vores forhandlinger med leverandørerne. Og fordi vi har købt stort ind, kan vi skrue prisen endnu længere ned. Vi ved, at bare fordi prisen er billig behøver kvaliteten ikke at følge med ned!

Det ligger os meget på sinde, at leverer et godt produkt til dig, for vi vil så gerne se dig igen og igen. Derfor skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os, med enhver form for ris og ros, eller bare et lille klap på skulderen.

Hvis du ikke allerede kender til vort enkle prissystem så får du den lige her:

  • 1 stk for 87,-
  • Ved køb af 3 stk koster de 72,33,- pr. stk
  • Ved køb af 6 stk eller mere, koster de nu 66,16,- pr. stk

Du har fri mulighed for at kombinere farver og størrelser som du har lyst!

Og så kunne du jo passende have en tanktop til enhver lejlighed, samt glæde din vaskemaskine med lidt færre vaske, hvis du køber lidt flere.

Skrevet af Simon Jakobsen — March 05, 2015

Vi sender med Post Danmark Vi sætter pris på glade kunder Hvorfor handle hos os?

LIKE OS PÅ FACEBOOK