Tanktop.dk

Din kurv
0 pakker tanktops
Total: DKK 0,00 DKK
Visa American Express Discover Mastercard JCB

Produktinformation 
På Tanktop.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til tanktop.dk via info@tanktop.dk
 eller ved benyttelse af kontaktformularen.

Priser 
På Tanktop.dk er alle priser angivet i danske kroner, inklusiv 25% moms.

Bestilling 
Præsentation af varer sammen med en pris på Tanktop.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Tanktop.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Tanktop.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og Tanktop.dk er først indgået, når Tanktop.dk ved en ordrebekræftelse accepterer købers afgivne tilbud.

Betaling 
Bankoverførsel: Ved denne betalingsform bliver købers bestilling ekspederet straks efter, at beløbet er gået ind på vores konto. Såfremt køber er Sydbank kunde vil betalingen ofte kunne ses med det samme, og ved bestilling inden kl. 15, kan ordren sendes med det samme – dag til dag levering.

Reg: 8010

Kontonr: 1443457 

PayPal – sikker kreditkort betaling 
Udover bankoverførsler tilbyder Tanktop.dk selvfølgelig også kreditkort betaling med følgende kreditkort VISA/Dankort, VISA electron, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club International og JCB
Alle betalinger sker via Paypal's sikre betalingssystem, hvor ingen ekstra konto er nødvendig for at kunne betale med kreditkort. Det er derfor hurtigt og sikkert som kunde at betale via PayPal.

Fordelen ved at betale gennem Paypal er ud over sikkerheden, at betalinger kan ses med det samme, og derfor kan varerne sendes samme dag, hvis ordren er bestilt inden 15.00. Derudover slipper du for diverse kreditkorts gebyrer, disse tager vi os af.
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer, bliver krypteret således, at de ikke kan videregives eller ses.

Fragt og levering 
Hos Tanktop.dk er fragten presset i bund, og ved køb over 250 DKK, giver vi fragten!

Som levering anvendes Post Danmark, og som hovedregel leveres der kun indenfor Danmarks grænser med mindre andet er aftalt med os. Leveringen vil ske til nærmeste posthus, for at holde fragtomkostningerne nede. 

Ordre bestilt inden 16.00 i hverdagen vil blive afsendt samme dag. Dette betyder, at du som udgangspunkt vil have dine varer i løbet af 1-3 hverdage, afhængigt af travlheden ved Post Danmark. I travlere perioder og ved andre årsager hos Post Danmark, som Tanktop.dk ikke har kontrol over, kan der forekomme længere leveringstid. Dette kan Tanktop.dk ikke stilles til ansvar for.

Har du ikke modtaget dine varer indenfor en uge bedes du tage kontakt til os, således at der kan findes en løsning på dette. 

Fortrydelsesret 
Når du handler på www.tanktop.dk har du altid 30 dages fuld fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen og 30 dage frem. Du blot skal sende varen tilbage i samme stand og mængde som da du modtog denne. Ønsker du at returnere skal dette gøres til følgende adresse:

Tanktop.dk v/ Thomas Ørts

Porsgrunnsvej 59

8200 Aarhus N

Det er dig som kunde der står for at betale fragten for at sende varen tilbage (medmindre der er tale om en reklamation, som følge af en mangel på varen). Varer sendt pr. efterkrav modtages ikke. 
Efter modtagelse af varen, kontrolleres vareren. Lever varen op til betingelserne for fortrydelse af køb, vil dine penge blive refunderet. Det er derfor vigtigt at vedlægge en kopi af din faktura, samt påførelse af konto oplysninger, så pengene kan blive refunderet.

Reklamation 
I henhold til købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at kunden kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået op til 24 måneder efter købet. Forudsætningen for dette er, at manglerne ikke er opstået ved fejlagtig brug og uhensigtsmæssig adfærd, som har forvoldt manglen. 

Reklamation skal ske hurtigst muligt efter manglen er konstateret. Ved reklamation refunderes rimelige fragtomkostninger, som du har haft i forbindelse med returnering af varen. Ønskes der en reklamation af produktet skal dette indsendes til følgende adresse:

Tanktop.dk v/ Thomas Ørts

Porsgrunnsvej 59

8200 Aarhus N 

Når varen returneres, bedes ordrenummer angives på pakken samt en beskrivelse af reklamationsårsagen.


Registrering af oplysninger
For at indgå en aftale med os på Tanktop.dk, er det nødvendigt at angive følgende oplysninger: 
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail adresse

Registrering af personoplysninger har det formål, at kunne levere varen til dig. Disse vil bibeholdes hemmelige, og vil ikke blive videregivet til en tredjepart.

Forbehold 
I tilfælde af en udsolgt vare vil vi altid informere dig som kunde om den eventuelle forsinkede levering.
Tanktop.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Generel information 

Tanktop.dk

Porsgrunnsvej 59
8200 Aarhus N
CVR: 34013020
E-mail: info@tanktop.dk
Telefon: +60 10 34 57
Vi sender med Post Danmark Vi sætter pris på glade kunder Hvorfor handle hos os?

LIKE OS PÅ FACEBOOK