Tanktop.dk

Din kurv
0 pakker tanktops
Total: DKK 0,00 DKK
Visa American Express Discover Mastercard JCB

Vi vil være bedstTanktop.dk er en dansk netbutik, der blev stiftet i december 2012, hvor vi sælger kvalitetstanktops til mænd og kvinder.

 

Kvalitet
Hos Tanktop.dk sætter vi stort fokus på kvalitet, og det er derfor en fornøjelse at kunne tilbyde vores kunder tanktops af højeste kvalitet. Vi bestiller kun tanktops hos leverandører, som kan levere en kvalitet, vi selv vil gå i. Vi lægger vægt på en perfekt  pasform, holdbarhed, og at stoffet er lavet af 100% bomuld med 1x1 rib.

 

Den gode pris på tanktops?
Vi har ikke et kæmpe udvalg i tanktops, men har valgt at holde os til den sorte, hvide og grå udgave. Vi køber stort ind, og vi får den bedste indkøbspris hver gang. Derfor er vi også sikre, på at vores tanktops giver fuld value for pengene - og med enten gratis fragt eller vores lave fragtpris,- så kan det vist ikke betale sig, ikke at prøve os af! 


Kundeservice?
Selvfølgelig!, men vi må også erkende at vi ikke har ressourcerne til at sidde klar på telefonen telefonen hele dagen. Istedet har vi en mail, som du meget gerne må skrive til Info@tanktop.dk - Vi checker den flere gange dagligt, og giver dig et hurtigt svar! - Brænder det hele på, og du skal bruge et svar super hurtigt, så send en sms til 60 10 34 57, og så smider vi, alt hvad vi har i hænderne!

Firmaoplysninger:

Tanktop.dk 
Porsgrunnsvej 59
8200 Aarhus Nord
CVR: 34013020
E-mail: info@tanktop.dk

Vi sender med Post Danmark Vi sætter pris på glade kunder Hvorfor handle hos os?

LIKE OS PÅ FACEBOOK